Ροτέν για Μέσι: «Δεν τον θέλουμε στην Παρί, στα μεγάλα ματς εξαφανίζεται»

9 Μαρτίου 2023

Ο παλαίμαχος εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, ξέσπασε κατά του Λιονέλ Μέσι, τον κατηγόρησε για έλλειψη αφοσίωσης και δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν τον θέλει πια στην ομάδα αν είναι να σκοράρει μόνο με τις… Ανζέ και τις Κλερμόν.

Ο πέμπτος αποκλεισμός από τη φάση των «16» την τελευταία επταετία κάθισε… βαρύς στους ιθύνοντες και τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν, βλέποντας το ρόστερ αστέρων που έχει η ομάδα τους να μην είναι αρκετό για τη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από τα πυρά αναμενόμενα δεν ξεφεύγει ούτε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιονέλ Μέσι, κατά του οποίου άσκησε έντονη κριτική ο παλαίμαχος εξτρέμ του συλλόγου, Ζερόμ Ροτέν.

Ο Γάλλος νυν παρουσιαστής του podcast του γαλλικού «RMC», δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θέλει πια τον Αργεντινό θρύλο στην ομάδα, κατηγορώντας τον για έλλειψη αφοσίωσης και για… εξαφάνιση στα σημαντικά παιχνίδια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν του φτάνουν τα 18 γκολ του και οι 16 του ασίστ κόντρα σε ομάδες όπως η Ανζέ και η Κλερμόν:

«Δεν τον θέλουμε, πρέπει να φύγει από την Παρί. Δεν θέλει να επενδύσει συναισθηματικά στο κλαμπ. Διάβασα μερικές δηλώσεις του που λέει ότι έχει προσαρμοστεί καλά. Προσαρμοσμένος σε τι όμως αγαπητέ μου; Στο να βάζεις 18 γκολ και να δίνεις 16 ασίστ κόντρα στην Ανζέ και την Κλερμόν; Στα σημαντικά παιχνίδια εξαφανίζεται εντελώς», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε σχετικά με τα… διπλά στάνταρ του Μέσι σε εθνική Αργεντινής και Παρί:

«Είναι αστείο γιατί είδαμε τι εμφανίσεις έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είδαμε όλοι πόσο αφοσιωμένος ήταν. Ξέρω ότι η εθνική του ομάδα είναι ξεχωριστό πράγμα, αλλά πρέπει να σέβεσαι επίσης τον σύλλογο που σου επιτρέπει να διατηρείς τη φήμη σου και τον μισθό σου. Μόνο η Παρί θα μπορούσε να του τα δώσει αυτά. Τώρα η Παρί προσγειώθηκε απότομα διότι πίστευε πως ο Μέσι θα μας βοηθήσει όλους να κερδίσουμε το Champions League και τελικά, δεν βοήθησε καθόλου στο να κατακτήσουμε τίποτα.


[There are no radio stations in the database]