Απίστευτο: Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε τον εκλιπόντα Μανώλη Γλέζο να πάει στο συνέδριο

9 Μαρτίου 2023

Η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, Γωγώ Αργυρού, προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Ειδικότερα η κυρία Αργυρού γνωστοποίησε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ΓΣΕΕ, η οποία ήθελε να καλέσει στο συνέδριό της τον κύριο Γλέζο.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτηση της στο Facebook είπε ότι «χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει “καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο”».

Πηγή: Internet

«Τι θα θέλατε»; απάντησε η κ. Αργυρού. «Ο κ. πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ», αποκρίθηκε από το γραφείο του πρόεδρου.

«Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;»

Ο εκπρόσωπος από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, αφού επικράτησε αμηχανία, ζήτησε μία τυπική «συγγνώμη».

Παράλληλα, η κ. Γωγώ Αργυρού σχολιάζει αυτό το πολύ αμήχανο περιστατικό με έναν καυστικό τρόπο, καθώς γράφει ότι «το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης»;

Η απάντηση της ΓΣΕΕ

Εξηγήσεις για το λάθος που έγινε έδωσε απαντώντας στην ανάρτηση της συζύγου του Μανώλη Γλέζου ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους εργαζόμενης». Όπως αναφέρει «η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».


[There are no radio stations in the database]