Σοκ στην Παρί με Νεϊμάρ ο οποίος χάνει όλη τη σεζόν

7 Μαρτίου 2023

Θεωρητικά χθες ο Νεϊμάρ θα δοκίμαζε το πόδι του ώστε να δει εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον 2ο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τους 16 του Champions League.

Όμως όπως αποδείχθηκε, ο Βραζιλιάνος δεν είχε καμία πιθανότητα να αγωνιστεί στο Μόναχο μετά τον τραυματισμό του στις 19 Φεβρουαρίου στον εντός έδρας αγώνα με την Λιλ.

Το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ήταν το τελειωτικό χτύπημα στο λαβωμένο αστράγαλο του με αποτέλεσμα η Παρί να ανακοινώσει σήμερα ότι ο έμπειρος επιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Pari_Neymar

«Ο Νεϊμάρ παρουσίασε προβλήματα αστάθειας στον δεξιό αστράγαλο τα τελευταία χρόνια. Μετά το τελευταίο του διάστρεμμα που συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου, το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν Ζερμέν συνέστησε επέμβαση αποκατάστασης συνδέσμων, προκειμένου να αποφευχθεί μεγάλος κίνδυνος υποτροπής. Όλοι οι εμπειρογνώμονες που ρωτήθηκαν επιβεβαίωσαν αυτήν την ανάγκη.

Η επέμβαση αυτή θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο ASPETAR της Ντόχα. Αναμένεται διάστημα 3 με 4 μηνών πριν την επιστροφή του στη συλλογική προπόνηση», ανέφερε στην ανακοίνωση του γαλλικός σύλλογος.


[There are no radio stations in the database]