Λιάγκας: «Θα μπει κανένας πολιτικός που μας έχει κοροϊδέψει φυλακή; – Κυριάκο δεν φταις εσύ, είσαι από τα καλύτερα που μας έχουν συμβεί…»

6 Μαρτίου 2023

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε σήμερα το πρωί Δευτέρας 6-3-2023 στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας και κατά γενική ομολογία ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, απευθυνόμενος και στους πολιτικούς, προκαλώντας τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και προς τους διάσημους και τους καλλιτέχνες που άνοιξαν τα μαγαζιά τους αυτό το τόσο θλιβερό Σαββατοκύριακο.

«Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή να απαντήσει αν θα εξακολουθήσει να ασχολείται με την πολιτική. Τι είναι η πολιτική; Παπούτσι, να πείτε δεν μου ταιριάζει, το αλλάζω; Βγείτε και πείτε “δεν τα κατάφερα”».

Αφού αναρωτήθηκε -πολύ θυμωμένος- αν θα ανοίξει και κανένα κελί για να μπει φυλακή κανένας απο τους πολιτικούς αυτής της χώρας που αποδεδειγμένα έχουν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό εκτός απο τους σταθμάρχες, ζήτησε απο τους πολιτικούς να βγάλουν κάκαλα και να πάνε στα σπίτια και στις οικογένειες των θυμάτων, με στόχο να εξηγήσουν γιατί δεν ζούνε τα παιδιά τους.

Στο συνέχεια του -πολύ θυμωμένου- μονολόγου του ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Ντρέπομαι, σ’ αυτό που είπε ο Μητσοτάκης… που είχε δίκιο, είχε δίκιο, ότι λέει θα απευθυνθούμε γειτονικές ευρωπαϊκές πιο προηγμένες χώρες… Δηλαδή αυτό Κυριάκο… και δεν φταις εσύ, και το έχω πει σε προσωπικό επίπεδο σε εκτιμώ και θεωρώ ότι πραγματικά είσαι και από τα καλύτερα που μας έχουν συμβεί, για να μη νομίζεις ότι κάνω πολιτικά και κομματικά παιχνίδια».

Δείτε ολόκληρο το ξέσπαμα με την αναφορά στον Πρωθυπουργό εδώ απο το -1.36.00

Επίσης τα έβαλε και με την Πάολα επειδή τραγούδησε στο μαγαζί που εμφανίζεται το Σαββατοκύριακο αλλά και με τους δημοσιογράφους της χώρας.

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε… Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί»

Δείτε το ξέσπασμα έναντι των τραγουδιστών:


[There are no radio stations in the database]