Riverdale: Το πρώτο τρέιλερ της 7ης σεζόν κυκλοφόρησε

4 Μαρτίου 2023

Η έβδομη σεζόν της σειράς, «Riverdale», απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ από τη «CW» και οι ήρωες της σειράς πηγαίνουν πίσω στον χρόνο.

Τα πρώτα πλάνα δίνουν μία μικρή γεύση από τη δεκαετία του 1950 με τον Άρτσι και την υπόλοιπη παρέα του να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Στο ελληνικό Netflix η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου.

Δείτε το τρέιλερ

Η υπόθεση

Μετά το φινάλε της 6ης σεζόν η Τσέριλ έσωσε το Riverdale από τον αφανισμό και όλοι ξύπνησαν την επομένη του θανάτου του Τζέιμς Ντιν. Γυρνούν όλοι στο 1955. Ο Άρτσι, η Μπέτι και η υπόλοιπη παρέα είναι ξανά έφηβοι πίσω στο λύκειο, και ο Τζαντχεντ είναι ο μόνος που θυμάται το σημερινό Riverdale. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό θα μείνει η σειρά στη δεκαετία του ’50, αλλά ο Ρομπέρτο Αγκίρε Σακάσα διαβεβαίωσε τους φαν, ότι κι άλλες ιστορίες από την 6η σεζόν θα εξεταστούν.

«Δεν πρόκειται για μια σκληρή, πλήρη αντίθεση με ό,τι έχει προηγηθεί. Ο Τζάντχεντ θυμάται όλα όσα συνέβησαν. Και νομίζω ότι οι χαρακτήρες μας, είτε έχουν συνείδηση είτε όχι, έχουν μια συναισθηματική ανάμνηση όσων έχουν περάσει» δήλωσε.


[There are no radio stations in the database]