Σοκ στο Ηράκλειο: Μαθητές δημοτικού παρενόχλησαν μία 6χρονη στις τουαλέτες του σχολείου

3 Μαρτίου 2023

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης ερευνούν τον τελευταίο καιρό μία καταγγελία που έχει να κάνει με περιστατικό παρενόχλησης μίας 6χρονης σε δημοτικό σχολείο από μαθητές.

Πηγή: Internet

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η 6χρονη μαθήτρια της Α’ Δημοτικού πήγε στις τουαλέτες του σχολείου.

Στις τουαλέτες βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων με πέντε αγοριών που φοιτούν στην Ε΄ τάξη του δημοτικού. Μόλις την είδαν, προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.

Το κοριτσάκι θορυβημένο ενημέρωσε τους γονείς του για όσα έγιναν και εκείνοι προχώρησαν σε καταγγελία. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Εισαγγελία Ανηλίκων, ενώ παράλληλα η 6χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Σημειώνεται ότι αυτό το περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό τόσο στη σχολική μονάδα όσο και στην τοπική κοινωνία, ενώ δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένο.

Μάλιστα, συνάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν πραγματοποίησε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με αρκετούς γονείς να απευθύνουν ερωτήματα ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παρενόχληση της μαθήτριας αλλά και πώς δεν το αντιλήφθηκαν οι εκπαιδευτικοί. Οι ίδιοι περιμένουν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό ώστε να λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις.


[There are no radio stations in the database]