Θανάσης Παιδής: “Οι επιζώντες ζούνε για 50 μέτρα – Αν το δυστύχημα είχε γίνει μέσα στην σήραγγα δεν θα είχε ζήσει κανείς απο τις φωτιές”

1 Μαρτίου 2023

Συγκλονίζει με τα λεγόμενα του για το τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων στα Τέμπη, στον αέρα του planetwebradio.gr στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” και τον Αναστάση Ατζάμπο, ο Περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας / π.Αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Παιδής.

Ο κύριος Παιδής βρέθηκε στο σημείο απο την πρώτη στιγμή και περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρυσε απο την σύγκρουση:

Φτάνοντας στο σημείο δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα το θέαμα που αντίκρυσα. Μια φρίκη. Διαλυμένα σίδερα παντού, άμορφες μάζες που δεν καταλάβαινες τι έχει γίνει. Προσπαθούσα να καταλάβω ποιο τρένο πήγαινε προς ποια κατεύθυνση, μιλάμε για τεράστια ενέργεια. Οι πυροσβέστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τον κόσμο.”

Κάποια βαγόνια είχαν φτάσει στα χωράφια και δυστυχώς πρόκειται για βαγόνια του INTERCITY, δηλαδή απο την επιβατική αμαξοστοιχία. Μια τραγωδία“.

Συγκλονιστική ειναι και η διαπίστωση του κυρίου Παιδή για το σημείο της σύγκρουσης:

Oι επιζώντες, ζήσανε για 50 μέτρα. Αν η σύγκρουση είχε γίνει μέσα στην σήραγγα δεν θα είχε επιζήσει κανείς απο τις φωτιές. Για 3 βαγόνια δεν έγινε εκεί.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κυρίου Παιδή εδώ:


[There are no radio stations in the database]