Φουλ ερωτευμένος με την “Ζωφριώτισα” Ζάνα Μαλίκη ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος

28 Φεβρουαρίου 2023

«Είμαι ερωτευμένος. Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ» δηλώνει ο πασίγνωστος τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος και φυσικά αναφέρεται στην “δική μας” εντυπωσιακή ηθοποιό και συγγραφέα Ζάνα Μαλίκη, όπου τυγχάνει να ειναι μεγαλωμένη στην συνοικία της Ζωφριάς.

Το ζευγάρι μετράει ήδη τρεις μήνες σχέσης ενώ εκείνος διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εκείνη είναι η πρωταγωνίστρια του νέου του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Της κόλασης φωτιά».

Εκείνη δυναμική και επίσης πολύ ερωτευμένη, τον στηρίζει και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στις περισσότερες live εμφανίσεις του. Οι δυο τους έκαναν και αλλαγή χρόνου μαζί αφού η πανέμορφη Ζάνα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύντροφος της.

«Είμαι ερωτευμένος»

Το ζευγάρι συχνάζει στα νότια προάστια και, παρότι δεν παίζει κρυφτό με τη δημοσιότητα, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Ο Αν. Ράμμος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ έχει δοκιμαστεί και στην τηλεοπτική παρουσίαση. Παρόλο που δεν συνηθίζει τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αυτή τη φορά δεν αντιστάθηκε και εξέφρασε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματά του. «Είμαι ερωτευμένος. Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε, είμαι στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist», αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

πηγη real.gr

Με πληροφορίες απο real.gr


[There are no radio stations in the database]