Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Μας έχουν φτάσει στον γάμο»

23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα και θα προβληθεί απόψε.

Ο νικητής του Survivor 2017 ήταν καλεσμένος στο «Night Out» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» από τη συνέντευξη, ο «Ντάνος» ακούγεται να λέει:

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον. Με την Δήμητρα έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο».

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος άφησε και ένα σχόλιο για το Survivor και τις συζητήσεις που έκανε για το All Star.

«Συζητήσαμε για να συμμετέχω ως παρουσιαστής. Εκεί στο Survivor 3 πήγε να γίνει πράξη. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, δεν το έκανα. Ως παίκτης σίγουρα δεν θα πήγαινα, δεν έχω το ίδιο κίνητρο» είπε.


[There are no radio stations in the database]