Κρήτη: Ανήλικη έπινε αμέριμνη καφέ και τη βρήκε «αδέσποτη» σφαίρα από αεροβόλο

16 Φεβρουαρίου 2023

Μία ανήλικη κοπέλα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, όταν την Τρίτη (14/02) βγήκε για καφέ στις Μοίρες στην Κρήτη και κατέληξε ελαφρά τραυματισμένη από σφαιρίδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες του Cretalive, 16χρονη μαθήτρια καθόταν με την παρέα της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ ξεκίνησε και να αιμορραγεί.

Όπως προέκυψε μετά την καταγγελία και από την προανάκριση που διενεργείται από το ΑΤ Φαιστού, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό τη περιοχής περιεργαζόταν μέσα από το επιβατηγό όχημά του και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ένα αεροβόλο πιστόλι στο οποίο χρησιμοποιούσε μεταλλικά σφαιρίδια και ένα από αυτά «ξέφυγε» και τραυμάτισε την ανήλικη κοπέλα, για καλή της τύχη στο χέρι, καθώς εάν το σφαιρίδιο την είχε βρει στο κεφάλι ή στο μάτι ο τραυματισμός της θα ήταν σαφώς σοβαρότερος.

Δεν έχει συλληφθεί ο νεαρός, ωστόσο αναζητείται από τις αρχές. Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της 16χρονης.


[There are no radio stations in the database]