Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

15 Φεβρουαρίου 2023

Η δημοσιογράφος-αστυνομικός συντάκτης βγήκε για ακόμη μια Τετάρτη στον ραδιοφωνικό αέρα του planetwebradio.gr και στην εκπομπή του Αναστάση Ατζάμου «Καλημέρα Αττική» και μετέφερε όλα όσα τρέχουν στο αστυνομικό δελτίο.

Η πρώτη είδηση αφορούσε την σύλληψη των Ρομά που υπό την απειλή μαχαιριού έκλεβαν κοσμήματα, χρήματα και τιμαλφή.

Ο ληστής με το μαχαίρι και το ασημί Scoda, oπου τους τελευταίους μήνες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων καθώς «μπούκαρε» σε σπίτια και άρπαζε ό,τι έβρισκε κολλώντας το μαχαίρι στο λαιμό των ενοίκων, έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής.

Ο άγριος ληστής, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, το βράδυ της Κυριακής μαζί με άλλους τρεις Ρομά, εισήλθε σε οικία στη Λυκόβρυση, όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την έδειραν ανηλεώς, της κόλλησαν το μαχαίρι στον λαιμό για να τους πει που έχει χρήματα και κοσμήματα. Μόλις η γυναίκα «έσπασε» και τους έδωσε τα χρυσαφικά, η παρέα δραστών επιβιβάστηκε σε ένα Scoda και εξαφανίστηκε.

Την περασμένη Δευτέρα ζητήθηκε από την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη να βρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 28χρονης σε μπαρ της Πετρούπολης.

Η ρεπόρτερ ανέφερε πως είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψη των δυο ένοπλων 25χρονων Ρομά που κατηγορούνται ότι βίασαν 28χρονη, μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού μέσα στις τουαλέτες μπαρ, τα ξημερώματα Κυριακής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα προφίλ των φερόμενων ως βιαστών, οι οποίοι είναι μέλη γνωστών οικογενειών Ρομά με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο ένας εκ των δυο Ρομά είναι γνωστός στα Άνω Λιόσια με το παρατσούκλι «Εσκομπάρ» και ο δεύτερος φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για άλλα αδικήματα.

Μια ιστορία «ερωτικής» απαγωγής μιας ανήλικης αποκαλύφθηκε από την καταγγελία ενός 36χρονου πατέρα ότι η 12χρονη κόρη του έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Πατησίων. Αρχικά, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων και ανέφερε πως η ανήλικη κόρη του απήχθη από έναν 39χρονο και μια 41χρονη Ρομά ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι της θείας της στο οποίο φιλοξενούταν προσωρινά.

Η μητέρα του φερόμενου δράστη εξήγησε ότι τα παιδιά των Ρομά κλέβονται από μικρά παιδιά.

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο 36χρονος, η 12χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

Ακούστε όλο το Αστυνομικό Δελτίο εδώ:


[There are no radio stations in the database]