Ένα Toyota GR Yaris με άγρια εμφάνιση

14 Φεβρουαρίου 2023

Η Toyota προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν το προσωπικό τους GR Yaris πιο δυναμικό στην όψη, με πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα, φινίρισμα που περιλαμβάνει δύο στρώσεις διάφανο βερνίκι και μια μεγάλη φτερούγα.

Στη λίστα των αξεσουάρ βρίσκουμε ένα καπό από ανθρακόνημα, μία πίσω ευμεγέθη φτερούγα, τα σταθερά bucket καθίσματα, καθώς και ένα σετ για την ανάρτηση (αμορτισέρ και ελατήρια) που κάνουν το στήσιμο του μικρού μοντέλου ακόμα πιο εστιασμένο στην οδήγηση της πίστας.

Τα καθίσματα, τα οποία τα υπογράφει η Recaro είναι πολύ ποιοτικά και έχουν διαδρόμους συμβατούς με εκείνους των τυπικών καθισμάτων προκειμένου να μπορούν να ρυθμιστούν τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την απόσταση από το τιμόνι. Τα 2.800 ευρώ είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο ποσό αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. 

Αντίστοιχα, πιο οικονομική είναι η επέμβαση που αφορά στο τιμόνι. Εκεί έχουμε επένδυση από suede με ασημί ραφές και κόστος που δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα η ίδια επένδυση να τοποθετηθεί σε επιλογέα και χειρόφρενο. 

Με τη διάθεσή του να αρχίζει από την Ιαπωνική αγορά μέσα στο 2023, το GR Yaris αποκτά παράλληλα και την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση, που προσφέρει μεγαλύτερη τιμή ροπής (390 Nm) χειροκίνητο κιβώτιο με πιο κοντές σχέσεις μετάδοσης, ενισχυμένο συμπλέκτη και ενισχυμένη στρεπτική ακαμψία, για τις ανάγκες της οποίας το GRMN Yaris δεν διαθέτει πίσω καθίσματα.


[There are no radio stations in the database]