Μαντσίνι: “Το «Α» ήταν για τον Άλκη, μου είχαν πει πως είχε φωτογραφία μου στο κινητό του”

13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι ξεκίνησε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Άρη, και ήταν εκείνος που ισοφάρισε, σε 1-1, στο 36ο λεπτό.

Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός σήκωσε τα χέρια ψηλά στον αέρα, σαν να ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της παλιάς του ομάδας, ενώ, στη συνέχεια, έκανε το γράμμα “Α” στην μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Μιλώντας στο Novasports, ο Μαντσίνι εξήγησε για ποιο λόγο αφιέρωσε το γκολ στον Άλκη. Όπως τόνισε: “Καταρχήν θα ήθελα να μιλήσω για τον σεβασμό. Ήταν το άλφα για τον Άλκη το παιδί το οποίο χάθηκε άδικα και μου είχαν πει πως στο τηλέφωνο είχε μια φωτογραφία δική μου. Οπότε ότι έκανα βγήκε με όλη μου τη συμπάθεια”.

Για το γεγονός πως σκόραρε απέναντι στη παλιά του ομάδα, ο Μαντσίνι είπε πως “ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Καταλαβαίνετε πως έπαιξα κόντρα στην ομάδα που αναδείχτηκα και μου πρόσφερε πολλά. Σκόραρα επίσης αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και αυτή είναι η πορεία μας”.

Για το αν θα αλλάξει το κλίμα η νίκη αυτή: “Σίγουρα την χρειαζόμασταν και τι θέλαμε. Είναι η αλλαγή για να συνεχίσουμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα. Είναι ένα έναυσμα και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και του πρωταθλήματος”.


[There are no radio stations in the database]