Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

8 Φεβρουαρίου 2023

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη βγήκε ξανά στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού του planetwerbradio.gr και συζήτησε για όλη την επικαιρότητα, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στην εκπομπή του Αναστάση Ατζάμπου «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ» ήταν ο φονικός σεισμός που έπληξε χιλιάδες ανθρώπους στην Τουρκία – Συρία.

Δεκάδες άνθρωποι στις περιοχές της βόρειας Συρίας που ελέγχουν οι αντάρτες έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που είχε επίκεντρο τη γειτονική Τουρκία και εκατοντάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί ή βρίσκονται κάτω από τα ερείπια, ανακοίνωσαν σήμερα οι διασώστες.

Στην Τουρκία έχει σπεύσει η ελληνική αποστολή για να συνδράμει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα. Ήδη, οι ελληνικές προσπάθειες αποδίδουν καρπούς, καθώς η αποστολή που βρίσκεται στην Τουρκία, έχει καταφέρει να διασώσει τέσσερις ανθρώπους, κάτω από αντίξοες καιρικές και χρονικές συνθήκες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια ακόμη τραγωδία, το ναυάγιο στη Λέρο. Ο συνολικός αριθμός των διασωθέντων ανέρχεται σε 42 άτομα ενώ ανασύρθηκε από τη θάλασσα μια νεκρή γυναίκα περίπου 20 ετών και τρία παιδιά 5 ετών.

Για το τέλος άφησε δυο επιτυχίες των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. και της ΟΠΚΕ, όπως καταγράφηκαν ως αποκλειστικά ρεπορτάζ του synenas.gr.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του synenas.gr, οι μηχανές των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν πάρει “φωτιά” από την άγρια καταδίωξη ενός λευκού Νissan Sunny με δύο Ρομά στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου.

Το όχημα μπήκε στον καταυλισμό Ρομά στη Νέα Ζωή, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν. Οι έμπειροι άνδρες φρόντιζαν να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, υπό το φόβο εμβολισμού.

Μόλις φάνηκε να ακινητοποιείται στα στενά του καταυλισμού, ο Ρομά οδηγός με προφανή σκοπό να σκοτώσει τους ένστολους, βάζει όπισθεν και κατορθώνει να ρίξει τη μια μηχανή. Ευτυχώς, οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν προλάβει να κατέβουν και να σώσουν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή τη ζωή τους.

Συνελήφθη, χθες, μετά τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Στον έλεγχο βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά, τα οποία τα είχε κρύψει επιμελώς στις τσέπες των ρούχων του. Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής, έφερε 20γρ. ακατέργαστη κάνναβη, αρκετά χάπια αλλά και ηρωίνη. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και με συνοπτικές διαδικασίες τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας για τα περαιτέρω.

Ακόμη μια σύλληψη πραγματοποίησαν οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, οι οποίοι καθημερινά αποδεικνύουν ότι είναι διατεθειμένοι και εκπαιδευμένοι με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε, να βάζουν «φρένο» στην ανομία.


[There are no radio stations in the database]