Δήμος Παιανίας: «Θύμα» μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων η Πολιτική Προστασία

8 Φεβρουαρίου 2023

Τις περίεργες διαμαρτυρίες επί ανύπαρκτων θεμάτων και μάλιστα τις δύσκολες ώρες που τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους από την έντονη χιονόπτωση, επεσήμανε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Σαμωνάς Ξύκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Σαμωνάς εξήγησε πού εστιάστηκαν οι προσπάθειες των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε περιοχές τόσο της Παιανίας όσο και των Γλυκών Νερών, κυρίως μετά το έντομνο κύμα κακοκαιρίας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του για την προσπάθεια αγνώστων οι οποίοι με μόνο… εφόδιο αξιοπιστίας τα μικρά ονόματά τους έσπευσαν να καταγγείλουν σε κεντρικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, δήθεν προβλήματα σε διάφορα σημεία των δύο περιοχών, τα οποία – όπως αποδείχθηκε – δεν υφίσταντο καν.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών, για την υπηρεσία, εντυπώσεων από ορισμένους, οι οποίοι αγνοώντας σκόπιμα ότι κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η λεωφόρος Λαυρίου είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας προτίμησαν να επιρρίψουν ευθύνες και πάλι στον δήμο.

Βέβαια όπως διαβεβαίωσε ο κ. Σαμωνάς και ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε στην περιοχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας:


[There are no radio stations in the database]