Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία – Ποια σχολεία δεν λειτουργούν

7 Φεβρουαρίου 2023

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων κυρίως σε ορεινές περιοχές έχει προκαλέσει και στα Χανιά η κακοκαιρία. Στην περιοχή των Σφακίων αποκλεισμένο είναι το χωριό Ασφένδου, ενώ προβλήματα που σταδιακά αποκαθίστανται, υπάρχουν στο οδικό δίκτυο από Ασκύφου προς Ίμπρο.

Από νωρίς το πρωί μηχανήματα εργάζονται στο οδικό δίκτυο πρός Ομαλό, στον σεληνιώτικο γύρο καθώς και σε τμήματα του οδικού δικτύου από Σέμπρωνα προς Πέτρα Σελί. Οι Αρχές καλούν τους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ όλα τα οχήματα που κινούνται κυρίως στο ορεινό δίκτυο πρέπει να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σήμερα Τρίτη δεν λειτουργούν τα εξής σχολεία: Το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Κεραμειών καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο Έλους και ΕΠΑΛ στην Κίσαμο. Στον Δήμο Αποκορώνου δεν λειτουργούν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Σφακίων και στο Δήμο Καντάνου -Σελίνου. Στον Δήμο Πλατανιά δεν λειτουργούν τα δημοτικά σχολεία Σκινέ και Φουρνέ.


[There are no radio stations in the database]