Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώτσηρα στα Μέγαρα

6 Φεβρουαρίου 2023

Πλήθος κόσμου, απ’ όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργου Κώτσηρα, η οποία φιλοξενήθηκε στα Μέγαρα.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι κατέπεσαν εν ώρα υπηρεσίας κατά τη συντριβή του F-4 Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησαν ο πατήρ Γεώργιος, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνο και ο πατήρ Κυπριανός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και τέως Πρωθυπουργός, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, η Υφυπουργός Υγείας, κα Ζωή Ράπτη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και τέως Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., κ. Γιάννης Μπούγας, καθώς και οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νόνη Δούνια, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου.

Επίσης, το παρών έδωσαν οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., κ. Μπάμπης Σιάτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, απέστειλε ευχές μέσω βίντεο προς τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργο Κώτσηρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Δήμαρχοι από τη Δυτική Αττική, μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και των Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.

Ο κ. Κώτσηρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εστίασε στο κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε την τρέχουσα τετραετία, τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ ειδική μνεία έκανε και για τις προκλήσεις του 2023 και των επόμενων ετών, καθώς και για όλα όσα σημαντικά έγιναν πράξη και σχεδιάζονται για την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Με αφορμή την επιτυχημένη εκδήλωση στα Μέγαρα, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες μου για την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, απ’ όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, πέραν από την ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου, αποτελεί και μία μεγάλη ευθύνη ενόψει των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών.

Η Δυτική Αττική αλλάζει εικόνα και αναβαθμίζεται σε όλους τους τομείς!

Αυτή την προσπάθεια θα τη συνεχίσουμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο αύριο και ένα βιώσιμο μέλλον που οφείλουμε να διαμορφώσουμε για την περιοχή μας!

Δηλώνω και θα παραμείνω σταθερά και υπεύθυνα παρών!».


[There are no radio stations in the database]