Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

6 Φεβρουαρίου 2023

Η κακοκαιρία «Barbara» συνεχίζει την επέλασή της στην χώρα μας με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Τα σχολεία μείνανε κλειστά στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ και αύριο αρκετές σχολικές μονάδες θα συνεχίσουν να είναι κλειστές.

Αττική
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξήγησε το πρωί της Δευτέρας ότι όσον αφορά τα σχολεία της Αττικής η λειτουργία τους θα κριθεί από την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και τις προγνώσεις των μετεωρολόγων. Το απόγευμα αναμένεται νέα σύσκεψη με τους δημάρχους και το απόγευμα θαν υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Πάντως σίγουρα αύριο, Τρίτη κλειστά θα είναι τα σχολεία:

Εύβοια
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Κρήτη
Στο Λασίθι της Κρήτης. Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.

Επίσης, κλειστά αύριο θα είναι τα σχολεία και στο Ρέθυμνο. Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Φθιώτιδα
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σάμος
Όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.


[There are no radio stations in the database]