Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να κάνει αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως ανηλίκων

3 Φεβρουαρίου 2023

Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να προχωρήσει σε αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως ανηλίκων Κατερίνας Κοπελάκη, που ερευνά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, αφού ο ίδιος και άλλοι 4 έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για την τέλεση κακουργηματικών ή πλημμεληματικών πράξεων αύριο (3.2.2023) το πρωί.

Αφορμή για το αίτημα που αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος στάθηκε η προφορική άρνηση της εισαγγελέως ανηλίκων στην προθεσμία που ζήτησαν οι δικηγόροι του ιερέα για να ετοιμάσουν επαρκώς τις εξηγήσεις των υπόπτων για καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνήγοροι του πατέρα Αντωνίου είχαν ήδη λάβει 20 ημέρες προθεσμία για να προετοιμάσουν επαρκώς τις εξηγήσεις των συνολικά 5 υπόπτων της υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου.

Ωστόσο, έλαβαν αντίγραφα της ογκώδους δικογραφίας (που σχηματίστηκε από τον Μάιο του 2022) στις αρχές Ιανουαρίου και ζήτησαν εκ νέου προθεσμία. Αλλά η άρνηση της εισαγγελέως προκάλεσε τις αντιδράσεις του, γι’ αυτό και ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης.


[There are no radio stations in the database]