Στα βήματα Φιλίππου θα προχωρήσει ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης

1 Φεβρουαρίου 2023

Αποφασισμένος να ασκήσει ουσιαστική διοίκηση στον Δήμο Σαρωνικού δήλωσε στην πρώτη συνέντευξή του – στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr – ο νέος δήμαρχος, Χρήστος Γκίνης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Γκίνης έκανε λόγο για επιτυχημένη θητεία του παραιτηθέντος δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, τονίζοντας ότι δικός του στόχος είναι να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των έργων των οποίων ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει.

Παράλληλα, ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού, επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε ανακατατάξεις των προσώπων των αντιδημάρχων ενώ θα παραμείνει γενικός γραμματέας του δήμου ο κ. Μιλτιάδης Κλάπας λόγω της μεγάλης εμπειρίας και αποτελεσματικότητάς του στα αυτοδιοικητικά θέματα.

Ερωτηθείς ο κ. Γκίνης εάν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να θέσει και αυτός υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, απάντησε ότι δεν έχει λάβει ακόμη κάποια σχετική απόφαση.

Πάντως διαβεβαίωσε ότι στόχος του είναι να παραμείνει ενωμένη η παράταξη «Σαρωνικός Συνεργασία» προς όφελος των πολιτών και της καθημερινότητάς τους.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr, ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης:


[There are no radio stations in the database]