Rocking Loud Festival: Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία για νέους μουσικούς

28 Ιανουαρίου 2023

Ένας live μαραθώνιος ξεκινά από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου σε ένα από τα πιο θρυλικά στέκια της Αθήνας με παράδοση στα εκρηκτικά live. Το Rocking Loud Festival επιστρέφει για να στηρίξει και να ενώσει την ελληνική undergound σκηνή.

Η Rock Architecture Live Stage συνδιοργανώνει μαζί με τον Polis View Web Radio ένα δυνατό, γεμάτο ενέργεια φεστιβάλ, διαγωνιστικού χαρακτήρα, το οποίο καλεί μπάντες από όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν και να προβάλουν τη δουλειά τους, την έμπνευσή τους, την άποψή τους, την τρέλα τους. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διαρκέσει τρεις μήνες και οι συμμετέχοντες θα παίζουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Σε όλο αυτό που θα ζήσουμε, θα έχουμε και special guest εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών!

Μια μουσική σκυταλοδρομία rock-αρει loud! Σκοπός της να χτίσει γέφυρες για να ενώσει και να στηρίξει συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια και να δώσει την ευκαιρία στους δημιουργούς να γνωριστούν μεταξύ τους,  να ανταλλάξουν ιδέες. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει μεράκι, πάθος, ποιότητα.

Κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ ελπίζουμε να  δημιουργήσουμε μια “κοινωνική αλυσίδα”, μέσα από την οποία  θα στηρίξουμε ευπαθής κοινωνικές ομάδες όπως η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “η πλοήγηση”, η οποία απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και νέους με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, καθώς επίσης και την αυτοδιαχειριζόμενη δράση    ” Άλλος Άνθρωπος –Κοινωνική Κουζίνα “όπουθα έρθουν να μαγειρέψουμε και να προσφέρουμε μερίδες φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη.
Σημειώνουμε ότι μέροςτων εσόδων μας από το φεστιβάλ θα το διαθέσουμε και σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς.

Tips: μέσα στον χώρο του LiveStage:Θα λειτουργήσει η έκθεση«Τεχνουργήματα στην Αρχιτεκτονική». Μια μικρή καλλιτεχνική ομάδα παρουσιάζει τις χειροποίητες δημιουργίες της. Η Nemirijewelry, κόσμημα. Η TanGala, πρωτότυπα φωτιστικά και σουβέρ, αλλά και  βιβλία και συλλεκτικά βινύλια, cd. OHOMOVINYLUSHOmOVinylYs, επίσης με συλλεκτικά βινύλια..!

Ξεκινάμε με τις μπάντες του πρώτου τριημέρου!!!

Δευτέρα  23/1/2023: Τέττιγες,  Hummings, Sounds Five

Τρίτη 24/1/2023: WelcomeParty – Πρόσκληση στην πρώτη παρουσίαση του RockingLoudFestivalvol.4 Το φεστιβάλ παρουσιάζει ο Αντώνης Μιτζέλος

Διαγωνίζονται τα συγκροτήματα: Nasty Pills και Evil Justice

Συμμετέχουν: ΠΛΟΗΓΟΙ(ΠΛΟΗΓΗΣΗ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ) Ένα δείγμα της δουλειάς τους με φωνές και συνοδεία πιάνου από τη Μαρία Παπαρδάκη, συντονίστρια της ομάδας και μουσικοθεραπεύτρια της Πλοήγησης.

Παράλληλα, από τις 6μμ σε χώρο της RockArchitectureLiveStage μαγειρεύουμε μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Από τις 8μμ και μετά μοιράζουμε μερίδες φαγητού. 

Τετάρτη  25/1/2023:NeveronSunday, Reversed, Έναυσμα

INFO: 

Ώρα έναρξης συναυλιών : 21.00

RockingLoudFestivalvol.4 – Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία που ενώνει, στηρίζει, προβάλει  συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια.

Δίνουμε βήμα σε νέους δημιουργούς,   προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό !!

Τι λες; Θα έρθεις;


[There are no radio stations in the database]