Ληστές χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν 60χρονο και την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό

28 Ιανουαρίου 2023

Μαρτύρησαν στα χέρια τριών κακοποιών που τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους φίμωσαν για να τους ληστέψουν, ένας 60χρονος και η υπέργηρη μητέρα του στο χωριό Δρυμός της Βόνιτσας, αλλά η άκρη του νήματος βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες με την σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού δράστη.

Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι, χτύπησαν και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού τον 60χρονο, τον οποίο έπειτα έδεσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και τους φίμωσαν. Στη συνέχεια, άρπαξαν 800 ευρώ, μία επιταγή ύψους 3.500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματισμένος άνδρας κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία κι έτσι αμέσως έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας που ξεκίνησαν έρευνες. Το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τους δύο συνεργούς του.


[There are no radio stations in the database]