Μονομάχος 2: Ο Πολ Μεσκάλ είναι ο λόγος που καθυστερούν τα γυρίσματα

26 Ιανουαρίου 2023

Οι φαν των ταινιών «Ο Μονομάχος» αναμένουν να δουν την αγαπημένη τους ταινία ξανά στη μεγάλη οθόνη με το «Μονομάχος 2», αλλά όλα δείχνουν πως θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο.

Τα γυρίσματα του δημοφιλούς φιλμ καθυστερούν, καθώς το πρόγραμμα του πρωταγωνιστή, Πολ Μεσκάλ, με τη θεατρική παράσταση «A Streetcar Named Desir» δεν αφήνει στον ηθοποιό πολλά περιθώρια.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ πλέον Μεσκάλ, αναλαμβάνει τον ρόλο του Λούσιους στο πολυαναμενόμενο σίκουελ. Πρόκειται για τον ενήλικα πλέον γιο της Λουσίλα της Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία.

Ποιος είναι ο Πολ Μεσκάλ

Ο 26χρονος Ιρλανδός ηθοποιός, που έρχεται για να πάρει τη σκυτάλη από τον Ράσελ Κρόου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο περιζήτητα νέα ταλέντα. Έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People» του 2020, ενώ σημαντική ήταν και η επιτυχία που σημείωσε φέτος με τον ρόλο του στην ταινία «Aftersun» της Σάρλοτ Γουέλς.

Μάλιστα το κοινωνικό φιλμ «Aftersun», ξεχώρισε και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ το IndieWire τη χαρακτήρισε, ως την «καλύτερη ταινία του 2022».

Για τον ρόλο του στο «Aftersun» μάλιστα, εξασφάλισε την υποψηφιότητά του στα φετινά Όσκαρ.


[There are no radio stations in the database]