Δίκη Άλκη Καμπανού: Καταθέτουν σήμερα μάρτυρες κατηγορίας

26 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζεται για 4η ημέρα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την αιματηρή επίθεση εναντίον των δύο φίλων του, με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος δέχτηκε το οπαδικό χτύπημα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που πρόκειται να εξεταστούν στις επόμενες δικάσιμους είναι η αδελφή του Άλκη και οι φίλοι του που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και δέχθηκαν επίθεση από τους 12 κατηγορούμενους.

Την Τρίτη άνοιξε ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων, με τις καταθέσεις των γονιών του 19χρονου, οι οποίοι μίλησαν για το σύντομο βίο του αδικοχαμένου γιου τους, αναζητώντας απάντηση στο «γιατί» ο Άλκης τους έπεσε θύμα δολοφόνων.

Χαρακτηριστική στιγμή της κατάθεσης ήταν όταν όταν ο πατέρας του Άλκη λύγισε επαναλαμβάνοντας τα τελευταία λόγια του γιου του (μη με χτυπάτε άλλο), ενώ η μητέρα του, σε μία κατάθεση που προκάλεσε συγκίνηση στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα, γύρισε προς το μέρος των 12 κατηγορουμένων φωνάζοντας «είμαι η μάνα του Άλκη. Κοιτάξτε με. Σηκώστε το κεφάλι».


[There are no radio stations in the database]