Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

25 Ιανουαρίου 2023

Μέσα εβδομάδας και η δημοσιογράφος Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη μας παρουσίασε το τρέχον αστυνομικό δελτίο στην εκπομπή «Καλημέρα Αττική», με τον Αναστάση Ατζάμπο.

Ως πρώτη είδηση επέλεξε να αναφέρει το ύποπτο, εξτρεμιστικού χαρακτήρα email που σταλεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε 6 ακόμη δημόσια νοσοκομεία. Η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την ακινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και των αρμόδιων φορέων, χωρίς ευτυχώς να βρεθεί κάτι ύποπτο,

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άνανδρη και αναίτια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2022. Πρωταγωνιστές στη δίκη ήταν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, ενώ η δίκη -ύστερα από ένταση που δημιουργήθηκε-διεκόπη.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης μια ακόμη κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή Ζωγράφου με τερματισμό τον Λυκαβηττό. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 18χρονο που έκλεβε καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα.

Το αστυνομικό δελτίο έκλεισε με μια μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εξάρθρωσε συμμορία που είχε ρημάξει σπίτια. Η δράση τους χρονολογείται από το 2021 με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τα τρία ηγετικά μέλη. Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπής από οικίες, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών και διαρρηκτικών εργαλείων, 2 οχήματα. Το παράνομο περιουσιακό όφελος ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Ακούστε ολόκληρο το αστυνομικό δελτίο εδώ:


[There are no radio stations in the database]