Πνευματικός Όμιλος Γυναικών Λαγονησίου: Η κίνηση αλληλεγγύης που συγκινεί

25 Ιανουαρίου 2023

Σε μία άκρως συγκινητική πρωτοβουλία προχωρούν τα μέλη του Πνευματικού Ομίλου Γυναικών Λαγονησίου, καταδεικνύοντας την ευαισθησία τους προς τους συμπολίτες τους στους οποίους η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη, η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, Μαίρη Καγιάννη όλα τα έσοδα τα οποία θα προκύψουν από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα παραχωρηθούν στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος εν ώρα εργασίας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η κα Καγιάννη μάλιστα στη συνέντευξή της εξήγησε πώς ακριβώς θα γίνει αυτό.

Παράλληλα όμως η πρόεδρος του Ομίλου αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες δραστηριότητές του τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 500 περίπου ενεργά μέλη.

Υπενθύμισε δε πώς ξεκίνησαν όλα από μια γυναικοπαρέα το 1985 στο… εξοχικό τότε Λαγονήσι και πώς κατάφεραν στην πορεία του χρόνου να γίνουν αναπόσπαστο και δημιουργικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Μαίρης Καγιάννη στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]