Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Άρης

24 Ιανουαρίου 2023

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξένοι ρέφερι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και στο Άρης – Ολυμπιακός, Έλληνες διαιτητές στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ και Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου.

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα σφυρίξει ο άπειρος Φινλανδός Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του 35χρονου θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα.

Το Άρης – Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο 43χρονος Ούγγρος Ίστβαν Βαντ. Πέρυσι σφύριξε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο Κύπελλο και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 πριν 1,5 χρόνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο Κάταλιν Κούλτσαρ, με τον Ψαρρή.

Στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ θα είναι ο Τσιμεντερίδης, με τους Τζιουβάρα, Κόλλια βοηθούς, 4ο τον Κατσικογιάννη και στο VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Στο Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με τους Χριστάκογλου, Παγουρτζή και 4ο τον Πουλόπουλο, ενώ όπως και στο πρώτο παιχνίδι δεν θα υπάρχει VAR.


[There are no radio stations in the database]