Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

23 Ιανουαρίου 2023

Η εβδομάδα (23/1) ξεκίνησε με πλούσιο υλικό από το αστυνομικό δελτίο, το οποίο και παρουσίασε στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή του Αναστάση Ατζάμπου «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ», η αστυνομική ρεπόρτερ Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη.

Mια νέα γυναικοκτονία έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Νίκαια με τον σύζυγο και θύτη να καλεί την Άμεση Δράση και να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι έπνιξε τη γυναίκα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας, ενώ μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί. Το ζευγάρι είχε ένα ανήλικο παιδί.

Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στο έγκλημα που αν και θυμίζει Σικάγο διαδραματίστηκε στην πόλη της Καλαμάτας με τον «Αμερικάνο» να πέφτει νεκρός από τα πυρά που δέχτηκε από τον εκτελεστή του.

Κινηματογραφικές εναέριες σκηνές έζησαν οι 192 επιβάτες της πτήσης ryanair, όταν το Boeing 737 έστειλε ειδοποίηση για βόμβα. Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτη, το θρίλερ ξεκίνησε όταν το ΝΑΤΟ προχώρησε σε ενημέρωση από το FIR των Σκοπίων. Ζεύγη μαχητικών F-16 συνόδεψαν το αεροπλάνο από το Βόλο στην Αθήνα. Ωστόσο, μετά από εκτενή έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο.

Το αστυνομικό δελτίο έκλεισε με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του synenas.gr. όπου αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ύστερα από μια άγρια καταδίωξη κατάφεραν με επαγγελματισμό και συνεργασία να εντοπίσουν τους δράστες που πραγματοποιούσαν διαρρήξεις στην Ορεινή Κορινθία.

Ακούστε όλο το αστυνομικό δελτίο εδώ:


[There are no radio stations in the database]