Ίλιον: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 15χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό του ανήλικου

23 Ιανουαρίου 2023

Χωρίς κανέναν όρο αφέθηκε ελεύθερη και η 15χρονη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του συνομήλικού της στο Ίλιον. «Η κόρη μου έχει διασυρθεί με απειλές και εκβιασμούς στα social media, έχει ουσιαστικά καταστραφεί», λέει ο πατέρας της 15χρονης.

Μετά την κατάθεση υπομνήματος στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια για την υπόθεση στο Ίλιον με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή, η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο πατέρας της 15χρονης που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό του παιδιού μίλησε στο Star, λέγοντας, ανάμεσα σε άλλα, ότι «μπλέξαμε αδίκως σε αυτή την υπόθεση».

Είπε πως η κόρη του δεν έχει καμία ανάμιξη, δεν έχει δει το βίντεο, ούτε το σπίτι στο Ίλιον, προσθέτοντας πως «αν ήξερε κάτι θα είχε μιλήσει». Αποκάλυψε, ωστόσο, πως «η 15χρονη του έχει διασυρθεί με απειλές και εκβιασμούς στα social media, έχει ουσιαστικά καταστραφεί, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι».

Παραδέχτηκε δε πως η κόρη του γνώριζε τον 15χρονο, ότι ήταν φίλοι, είχαν βγει κάποιες φορές και πως είναι γνωστοί από το Δημοτικό.


[There are no radio stations in the database]