Εξαφάνιση 44χρονης στη Ρόδο: «Τον τελευταίο καιρό φαινόταν προβληματισμένη», λέει ο αδερφός της

21 Ιανουαρίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα (16/1) στη Ρόδο με συγγενείς της να κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

Οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα, ενώ ζήτησαν να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε.

«Κάνω έκκληση όποιος μπορεί και γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί η αδερφή μου ζωντανή» είπε στο Star ο αδελφός της αγνοούμενης και εξέφρασε παράλληλα τους φόβους του ότι στην εξαφάνισή της πιθανόν να εμπλέκεται κι άλλο άτομο.

«Δεν είναι δυνατόν να έριξε το αυτοκίνητο εδώ στον γκρεμό. Στο ρέμα μέσα να μην υπήρξαν κλειδιά να μη βρέθηκαν αποτυπώματα να μη βρέθηκε τίποτα. Κάποιος κάτι ήθελε να πετύχει» είπε ο Βασίλης Ευθυμίου, αδελφός της 44χρονης.

«Το μυαλό μου πάει παντού πάει σε πολλά σενάρια. Τον τελευταίο καιρό φαινόταν προβληματισμένη, αλλά δεν μας έλεγε κάτι» πρόσθεσε.

Την ημέρα που η γυναίκα εξαφανίστηκε, είχε φύγει με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο.

Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας ημέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της μητέρας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σε αυτό η γυναίκα και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε ώστε να πέσει στο ρυάκι.

Δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη τραυματισμού ή κάποια στοιχεία που να προδίδουν κάτι άλλο.


[There are no radio stations in the database]