Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

20 Ιανουαρίου 2023

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη την βροχερή Παρασκευή (20/1) έδωσε ξανά το ρεπορτάζ στους ακροατές του planetwebradio.gr και την εκπομπή του Ανάσταση Ατζαμπου “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ”.

Ξεκινώντας με την είδηση της τελευταίας στιγμής έδωσε λεπτομέρειες για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην Γλυφάδα. Στη συνέχεια μας μετέφερε στο Λουτράκι όπου 16χρονος μαθητής νοσηλεύται στο ΚΑΤ και σήμερα θα χειρουργηθεί στη κάτω γνάθο ύστερα από το γρονθοκόπημα που δέχτηκε από εξωσχολικό ενήλικο άτομο.

Συναγερμός χτύπησε στο Κολλέγιο Αθηνών μετά από πληροφορίες για άτομο με μαχαίρι. Κατά πληροφορίες, η διοίκηση του Κολλεγίου, επικαλούμενη μαρτυρία μαθητή, ενημέρωσε τις Αρχές ότι «μη εξουσιοδοτημένο άτομο», μπήκε στους χώρους του σχολείο με μαχαίρι. Για λόγους ασφαλείας, τα παιδιά παρέμειναν στις διδακτικές αίθουσες και αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε κάτι.

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά έγινε αναφορά στον θεσμό της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, η οποία πλέον δεν υφίσταται. Αντιθέτως όπως μας ενημερώνει η αστυνομική συντάκτης, η ΟΠΠΙ πραγματοποιεί υπηρεσίες σε Αστυνομικά Τμήματα ή πεζές περιπολίες.

Για το τέλος άφησε μια είδηση που τρομοκρατεί εδώ και δυόμιση χρόνια τον κόσμο της Πάτρας. Όπλα, εκρηκτικά, περίπου 18 κιλά κάνναβης και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των επτά αντιεξουσιαστών, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που μέσω γενετικού ελέγχου (DNA), ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 7 ληστείες που σημειώθηκαν σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Ένα από τα μέλη των αντιεξουσιαστών είναι γιος μέλους της 17Ν.

Ακούστε το εδώ:


[There are no radio stations in the database]