Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»

19 Ιανουαρίου 2023

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την ερωτική της ζωή, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο podcast, στο οποίο δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να κάνει αποκαλύψεις. Αναφέρθηκε επίσης, στην πολυγαμία, για την οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν κι έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η κουβέντα ξεκίνησε, αναφορικά με την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και η οποία δεν κατάφερε να της αλλάξει την επιθυμία της να έχει 3-4 συντρόφους παράλληλα.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ», συμπλήρωσε.

Όπως σημείωσε στη συνέχεια, δεν την ενδιαφέρει να χάσει τον εκάστοτε άνθρωπο, αλλά δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν.

«Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», καταλήγει.

Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε σχολιάσει στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου – «Fipster» στο YouTube, τη δήλωση που είχε κάνει για την απιστία.

«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Σε άλλες της δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως ποτέ δεν ήθελε αποκλειστικά σχέσεις, αλλά αυτές προέκυψαν χωρίς να το αποζητήσει.

«Δεν είμαι σχεσάκιας. Οι σχέσεις προκύπτουν. Είμαι single και μέσα στη σχέση, θέλω να έχω την ελευθερία μου. Δεν θα κλειδωθώ μέσα στο σπίτι κι αν με δει οποιοσδήποτε έξω, δεν θα πω “δεν είναι αυτό που νομίζετε”, αλλά μπορεί όντως και να μην είναι. Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω», δήλωσε.


[There are no radio stations in the database]