Γέμισε με πορτοκάλια ο Κηφισός απο εκτροπή νταλίκας – Ο οδηγός μπέρδεψε τις εξόδους για την λαχαναγορά

19 Ιανουαρίου 2023

Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μεγάλη επιχείρηση για να καθαριστεί η Λεωφόρος Κηφισού από τόνους πορτοκαλιών, άλλων φρούτων και λαχανικών στήθηκε από τις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από την ανατροπή μιας νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά, στο ύψος της Αγίας Άννης, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Καλημέρα Ελλάδα - Κηφισός - τροχαίο - πορτοκάλια

Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισού και στον παράδρομό της, στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο δρόμος δεν έχει αποκλειστεί πλήρως καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες άνοιξαν η αριστερή και η μεσαία λωρίδα, ενώ πλέον έχουν δοθεί στην κυκλοφορία οι τρεις από τις τέσσερις λωρίδες. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Καλημέρα Ελλάδα - Κηφισός - τροχαίο - πορτοκάλια

Σύμφωνα με την Τροχαία, παρά τη σφοδρότητα του τροχαίου, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο προληπτικά κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αμέσως ετέθη υπό κράτηση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1,

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μπέρδεψε τις εξόδους της Λεωφόρου Κηφισού, θέλοντας να φθάσει στην Κεντρική Λαχαναγορά και κάνοντας βεβιασμένες κινήσεις, έριξε την νταλίκα στις προστατευτικές μπάρες και ακολούθησε μια μικρή ξέφρενη πορεία, μέχρι το όχημα τελικώς να ανατραπεί και να βρεθεί με το πλαϊνό τμήμα του στο οδόστρωμα.

Καλημέρα Ελλάδα - Κηφισός - τροχαίο - νταλίκα - φρούτα
Καλημέρα Ελλάδα - Κηφισός - τροχαίο - πορτοκάλια
Καλημέρα Ελλάδα - Κηφισός - τροχαίο - νταλίκα - φρούτα

Στην περιοχή έσπευσαν μπουλντόζες και μηχανοκίνητες σκούπες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να γίνει το δυνατόν ταχύτερα η απομάκρυνση των τόνων φρούτων και λαχανικών από την Λεωφόρο Κηφισού, αλλά και από τον παράδρομο, που επίσης γέμισε από οπωρολαχανικά.


[There are no radio stations in the database]