Τζένα Ορτέγκα: Ποια είναι τα στοιχεία που μετανιώνει στη viral χορογραφία της Wednesday

18 Ιανουαρίου 2023

Τo «Wednesday» ήταν και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του Netflix, μιας και η ιστορία της έφηβης κόρης των Addams μονοπώλησε το ενδιαφέρον των συνδρομητών, κάνοντας ρεκόρ προβολών.

Η Τζένα Ορτέγκα, πρωταγωνίστρια της σειράς του Τιμ Μπάρτον, που κατάφερε να γίνει viral τόσο με την υποκριτική της δεινότητα, όσο και με τη viral χορογραφία της Wednesday στο 4ο επεισόδιο με το κομμάτι «Goo Goo Muck» των Cramps, αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία στις κινήσεις της, τα οποία μετανιώνει.

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET, πώς νιώθει για αυτή τη σκηνή, μετά την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε, με τις εκατομμύρια αναπαραγωγές της.

Όπως τόνισε η Ορτέγκα, η σκηνή αυτή την κρατάει άγρυπνη τα βράδια, καθώς αναλογίζεται το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά: «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιες από τις κινήσεις τις είχα σχεδιάσει, κάποιες άλλες τις αυτοσχεδίασα. Αυτή είναι μια από τις σκηνές που με κρατάνε άγρυπνη τα βράδια με το να την σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να είχα κάνει και θα έπρεπε. Οπότε το γεγονός ότι ο οποιασδήποτε εκτίμησε έστω και λίγο ή δοκίμασε τον χορό είναι κάτι το αδιανόητο για μένα».

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι μετανιώνει για κάποια από τα στοιχεία της χορογραφίας της, δηλώνει ευγνώμων για την άπλετη αγάπη που έχει δείξει το κοινό σε εκείνη και στον αυτοσχέδιο χορό της.

«Η συμμετοχή της Lady Gaga στο “Wednesday” θα άρεσε στο Netflix»

Η Τζένα Ορτέγκα, πριν από αρκετές ημέρες είχε βρεθεί τις Χρυσές Σφαίρες 2023 και προέβη σε νέες δηλώσεις, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί η Lady Gaga να εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Άλλωστε, η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές και έχει επιδείξει τις υποκριτικές της ικανότητες.

Μετά τον viral χορό της Lady Gaga στο TikTok τον περασμένο μήνα, η οποία αναπαρήγαγε τη χορογραφία της Ορτέγκα, η τραγουδίστρια φημολογείται ότι μπορεί και να εμφανιστεί ανάμεσα στο καστ της σειράς που εξιστορεί τη ζωή της κόρης της οικογένειας Adams.

Τη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η Τζένα Ορτέγκα ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο εάν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η Lady Gaga θα είναι μέρος του «Wednesday» στο μέλλον: «Είμαι σίγουρη ότι στο Netflix θα άρεσε αυτό. Νομίζω ότι η κυρία Θόρνχιλ και η Wednesday είχαν αυτή την περίεργη σχέση μέντορα ή κατά κάποιο τρόπο καταλάβαιναν η μία την άλλη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε, αν η Lady Gaga επρόκειτο να είναι μέρος, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δύο τέρατα που καταλαβαίνουν το ένα το άλλο» σημείωσε η νεαρή ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Ορτέγκα αναφέρθηκε και σε μία ιστορία με την τραγουδίστρια από το παρελθόν:

«Ξέρεις τι είναι αστείο με τη Lady Gaga; Πριν από πολύ καιρό, δούλευα με έναν κομμωτή που συνεργαζόταν μαζί της, και μόλις είχα δει τη Lady Gaga σε συναυλία στη Βοστώνη μερικά χρόνια πριν, έτσι, μου είχε στείλει ένα βίντεο λέγοντας: “Γεια σου Τζένα. Άκουσα ότι είσαι θαυμάστρια”. Ήταν ένα πολύ γλυκό βίντεο. Αμφιβάλλω αν είχε ιδέα ποια ήμουν τότε, αλλά το να τη βλέπεις να χορεύει τον χορό της Wednesday στο TikTok τώρα, είναι μια από εκείνες τις στιγμές που αναγνωρίζεις ότι η ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα. Είναι τρελό» σημείωσε η ηθοποιός, που ενσάρκωσε τη Wednesday Adams, στην ομώνυμη σειρά του Netflix.


[There are no radio stations in the database]