Κιμ Καρντάσιαν: Η τηλεπερσόνα παραδίδει δωρεάν μαθήματα… κακού μακιγιάζ

18 Ιανουαρίου 2023

Η Κιμ Καρντάσιαν χάρισε ένα βίντεο στους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο προσέφερε μαθήματα μακιγιάζ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η διάσημη τηλεπερσόνα χρησιμοποίησε τα καλλυντικά της αδελφής της, Κάιλι Τζένερ και το τελικό αποτέλεσμα θύμισε περισσότερο… κλόουν.

Το συγκεκριμένο βίντεο η 42χρονη Καρντάσιαν, κοινοποίησε στην πλατφόρμα του TikTok, ξεφεύγοντας από τις συνήθεις συμβουλές μακιγιάζ και εξηγώντας πως μπορούν οι γυναίκες να κάνουν το πρόσωπό του έναν… καμβά ζωγραφικής.

Αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα, δύσκολα θα συμπεραίνεται πως η Κιμ Καρντάσιαν, προχώρησε στη διαφήμιση των προϊόντων της ετεροθαλούς αδελφής της. Ωστόσο η ίδια και το απρεπώς μακιγιαρισμένο πρόσωπό της κατάφεραν γρήγορα να γίνουν viral.

Η τηλεπερσόνα όχι μόνο, έβαψε τα φρύδια της με κατάμαυρο μολύβι, αλλά άπλωσε και μία παχιά στρώση πούδρας κάτω από τα μάτια της. Παράλληλα φρόντισε να βάψει κάτασπρα τα χείλη της, ολοκληρώνοντας το χλωμό και κάθε άλλο παρά ελκυστικό αποτέλεσμα.

Το viral βίντεο ενδεχομένως να έρχεται ως απάντηση στην Κάιλι Τζένερ, η οποία σε μία ανάρτησή της δεν θέλησε να επισημάνει ότι το κορμάκι που φορούσε, ήταν της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν, SKIMS.

Πιο συγκεκριμένα στις φωτογραφίες, η Τζένερ φορούσε ένα στενό καφέ κορμάκι και ψηλές μαύρες δερμάτινες μπότες, καθώς πόζαρε σε χωράφι. Αμέσως μετά την ανάρτηση, η Κιμ την προέτρεψε να κάνει ταγκ την εταιρεία της, με τη νεαρή να μην υπακούει: «Έπρεπε να το κλέψω αυτό από το σπίτι της μαμάς και τώρα θέλεις να κάνω προώθηση; Ουάου» απάντησε.


[There are no radio stations in the database]