Έγκλημα στο Μοσχάτο: Η 47χρονη βιντεοσκόπησε με το κινητό της την μοιραία συνάντηση με τον 50χρονο

18 Ιανουαρίου 2023

Η Αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης του εγκλήματος στο Μοσχάτο.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη γυναίκα η οποία άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Μάλιστα η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 η ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η απάτη του 50χρονου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η αστυνομία, ο 50χρονος άνδρας φαίνεται ότι συγκέντρωνε από διάφορα άτομα χρήματα τα οποία επένδυε σε κρυπτονομίσματα, σε πετρελαϊκά προϊόντα και ή σε άλλου είδους αμφιλεγόμενες επενδύσεις.

Οι Αρχές έχουν διαπιστώσει ότι ο ανάμεσα στα άτομα που του εμπιστεύτηκαν χρήματα ήταν τόσο η 47χρονη γυναίκα όσο και τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος, με το συνολικό ποσό να ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

Κάποια στιγμή η 47χρονη άρχισε να ζητά μέρος των χρημάτων που είχε δώσει προς επένδυση, με τον 50χρονο να δηλώνει αδυναμία να της τα επιστρέψει, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της γυναίκας.

Μάλιστα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το περασμένο Σάββατο υπήρξε περιστατικό βίας στο γραφείο του 50χρονου στην Καλλιθέα.

Η 47χρονη μαζί με άτομα που είχαν εμπιστευτεί χρήματα στον 50χρονο, πήγαν στο γραφείο του και αφού λογομάχησαν, τον χτύπησαν με την αστυνομία να επεμβαίνει, ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στις Αρχές είναι ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν κατέθεσε μήνυση. Ούτε ο χτυπημένος 50χρονος αλλά ούτε και οι εξαπατημένοι επενδυτές.

Η 47χρονη βιντεοσκόπησε το επεισόδιο

Σε ότι αφορά το τελευταίο επεισόδιο, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από το κινητό της 47χρονης, στο οποίο η γυναίκα έχει βιντεοσκοπήσει τη συνομιλία της με τον 50χρονο, αρχικά σε ήρεμο κλίμα και εν συνεχεία με μεγάλη ένταση, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί η σκηνή κατά την οποία ο 50χρονος πλησιάζει την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δημιουργήσει με τη ζώνη του και κρεμάστηκε με την 47χρονη, να ομολογεί ότι πάνω στα νεύρα της κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Επίσης η Αστυνομία ψάχνει να βρει που βρίσκονται τα χρήματα που φέρεται να είχε λάβει ο 50χρονος, οποίος, σύμφωνα με την 47χρονη, υποστήριζε ότι τα πήρε η γυναίκα του και εξαφανίστηκε.

Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει τον παραπάνω ισχυρισμό, ούτε ότι η αλλοδαπή σύζυγός του 50χρονου είχε αποσπάσει τα χρήματα από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και εφόσον δοθεί άδεια για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.


[There are no radio stations in the database]