Ζώδια: Η Νέα Σελήνη στις 21.1.2023 φέρνει καλά νέα σε πολλούς – Είσαι ένας από αυτούς;

17 Ιανουαρίου 2023

Η Χριστίνα Στεργίου αναλύει τα ζώδια και πως η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21.1.2023, φέρνει καλά νέα σε πολλούς!

Το φαινόμενο αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα και ολοκληρώνεται περίπου κάθε μήνα, οπότε διάβασε παρακάτω για να δεις πώς θα μπορεί να σε επηρεάσει.

Το παρόν φαινόμενο ευνοεί Υδροχόους, Διδύμους και Κριούς, αλλά ζορίζει λίγο τους Ζυγούς, Καρκίνους κι Αιγόκερους, οι οποίοι εν τέλει θα βγουν επίσης κερδισμένοι. Η μεγαλύτερη θετική επιρροή θα βιωθεί από όσους γεννήθηκαν κατά τις 3 πρώτες ημέρες οποιουδήποτε ζωδίου. Η επίδραση της Νέας Σελήνης στην ψυχολογία και τις ζωές μας θα έχει ισχύ ως και την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη.

Κριός

Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας, μέσα από γνωριμίες ή καλή διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων. Μέσα από την κοινωνικοποίησή σας, προκύπτουν ευκαιρίες. Πρόκειται για διάστημα όπου να δουλέψετε με τον εαυτό σας και την ψυχολογία σας και είναι περίοδος που πρέπει να θεραπεύσετε τα ψυχικά σας τραύματα.

Ταύρος

Παίρνετε πρωτοβουλίες και μπορείτε να έχετε καλά γεγονότα στα εργασιακά σας. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποιον συγγενή σας και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κλείνετε κεφάλαια από άσχημες καταστάσεις στη ζωή σας. Όσοι γεννηθήκατε κατά τις 8 ως 12 Μαΐου, πιθανόν να έχετε κάποια ξαφνικά έξοδα.

Δίδυμοι

Περνάτε εντάσεις, ίσως επειδή δε ξεκουραστήκατε στις γιορτές. Μέσα από πίεση θα καταφέρετε να επιτύχετε σε ζητήματα που σας απασχολούν. Κάνετε ξεκαθαρίσματα επί των διαπροσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεών σας. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και νέων προοπτικών, όμως κάποια θέματα αισθηματικών και οικονομικών σας απογοητεύουν, προς το παρόν.

Καρκίνος

Ένα ευχάριστο διάστημα με σημαντικές επιτυχίες σε ζητήματα που σας απασχολούν, μέσα από αρκετή πίεση. Ζητήστε βοήθεια από τρίτους. Είναι καλό διάστημα αλλαγών στα εργασιακά σας, ώστε να δείξετε μία καλύτερη εικόνα σε συναδέλφους και πελάτες. Σε περίπτωση νέας σχέσης αυτό το διάστημα, τα άτομα που γνωρίζετε είναι λίγο ελεγκτικά.

Λέων

Κάνετε νέα ξεκινήματα είτε πάνω σε επαγγελματικές συνεργασίες, είτε ως προς τη δημιουργία μίας νέας σχέσης/γνωριμίας. Ενδεχομένως να ταλαιπωρείστε αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας όσοι γεννηθήκατε μεταξύ 8-12 Αυγούστου, όμως θα ορθοποδήσετε κατά τους επόμενους μήνες. Είναι ένα άριστο διάστημα για ξεκαθαρίσματα κι επιτέλους βγάζετε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας.

Παρθένος

Θεωρώ πως είναι καλό διάστημα για τα εργασιακά σας, ενώ η υγεία και καθημερινότητάς σας βελτιώνονται αισθητά, κυρίως για τους γεννημένους μεταξύ 24-27 Αυγούστου. Οι γεννημένοι μεταξύ 31-9 του μηνός νιώθετε σεξουαλικά πεσμένοι και κάποια οικονομικά προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια. Στα εργασιακά σας, νιώθετε πολλή πίεση- θα χρειαστεί να χαλαρώσετε.

Ζυγοί

Διανύετε ένα διάστημα γεμάτο ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και διεκδικείτε με επιτυχία αυτά που θέλετε – βγάλετε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για τους στόχους και δραστηριότητες που κάνατε, αλλά εν τέλει συνειδητοποιείτε ότι δεν σας προσφέρουν τίποτα. Υπάρχει η δυνατότητα νέων σχέσεων ή συνεργασιών με καλές προοπτικές και ξεφεύγετε από προβλήματα για τα οποία δε βλέπατε φως στο τούνελ.

Σκορπιοί

Οι γεννημένοι μεταξύ 23-26 Οκτωβρίου ζείτε ένα διάστημα με νέες επαγγελματικές επιτυχίες, βελτίωση της προσωπικής σας ζωής και της οικογενειακής σας κατάστασης. Οι γεννημένοι 8-12 Νοεμβρίου πιέζεστε λίγο από τις σχέσεις που έχετε στη ζωή σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Μέσα από ανατροπές, έρχονται και νέες ευκαιρίες.

Τοξότες

Είναι ευχάριστο διάστημα και για εσάς με δυνατότητες εξέλιξης. Είστε τυχεροί μέχρι και για την απόκτηση παιδιού ή μία ερωτική γνωριμία. Οι γεννημένοι μεταξύ 8-12 του μηνός λίγο ταλαιπωρείστε στα εργασιακά σας και χρειάζεται επαναπροσδιορισμός των στόχων σας – ενδέχονται οικονομικά προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από τη δημιουργικότητά σας. Ποια ταλέντα σας μπορείτε να αξιοποιήσετε, ώστε να βγάλετε κάποιο έξτρα εισόδημα;

Αιγόκεροι

Τα οικονομικά σας και η κατάσταση στο σπίτι έχουν τη δυνατότητα να καλυτερεύσουν μέσα από μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Στη δουλειά και στο σπίτι οι άνθρωποι νιώθετε ότι σας πιέζουν. Έχετε τη δυνατότητα επανασυνδέσεων και νέων γνωριμιών για να νιώσετε καλύτερα. Θα δείτε θετικά αποτελέσματα μετά τον Μάρτιο στα οικονομικά σας.

Υδροχόοι

Έχετε ευκαιρίες νέων ξεκινημάτων πάσης φύσεως, γιατί είστε οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης! Χρειάζεται επαναπροσδιορισμός στόχων κι ενεργειών, γιατί συνεχίζετε μερικά συγκεκριμένα μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πια. Μπορεί να σας ζορίζει ο περίγυρός σας και καλό είναι να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις. Κάνετε οικονομία και μάθετε καινούρια πράγματα, γιατί στο μετέπειτα οι νέες γνώσεις θα σας ανοίξουν πόρτες.

Ιχθείς

Παλιές επιθυμίες βρίσκουν το δρόμο τους και μπορείτε να τις ικανοποιήσετε. Προσοχή στις βλάβες στο σπίτι σας και τα ξαφνικά έξοδα. Τακτοποιείτε πράγματα που σας ζορίζουν, κάνετε αισθηματικές γνωριμίες, όμως δίχως ιδιαίτερα σοβαρές προοπτικές προς το παρόν. Αν ασχολείστε με την πολιτική, εκτιμάται κάποια επιτυχία, εφόσον αποφύγετε τις βεβιασμένες κι απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι.

Χριστίνα Στεργίου

Υπάρχει κάποιο θέμα αστρολογίας για το οποίο θα ήθελες να διαβάσεις; Αν ναι, στείλε μου το μήνυμά σου εδώ: cstergiou@mail.com


[There are no radio stations in the database]