Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

16 Ιανουαρίου 2023

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πλούσιο υλικό από το αστυνομικό δελτίο, το οποίο και παρουσίασε στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή του Αναστάση Ατζάμπου «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ», η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη.

Η αστυνομική ρεπόρτερ, μας μετέφερε στην Μητρόπολη Αθηνών δίνοντας μας την εικόνα για την κηδεία του τέως Βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Β’. Η Ελληνική Αστυνομία υπολογίζει ότι 5.000 κόσμος περιμένει στην ουρά για το τελευταίο αντίο, ενώ έχει γίνει απαγόρευση με ΝΟΤΑΜ για τα drones σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το αποκλειστικό του synenas.gr επιβεβαιώνει ότι στην καρδιά της πρωτεύουσας οι κακοποιοί δρουν ανενόχλητοι κουβαλώντας όπλα, όπως μαχαίρια, ρόπαλα και σιδερογροθιές. Βέβαια λογαριάζουν χωρίς την αστυνομία και τις μάχιμες υπηρεσίες, οι οποίες βρίσκονται διαρκώς σε ένα κυνηγητό.

Τα δυο τελευταία θέματα αφορούσαν περιστατικά βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων. Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην επίθεση με βόμβες μολότοφ που δέχτηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στου Ζωγράφου όπου από την δολοφονική ενέδρα τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και στην επίθεση που έλαβε χώρα μέσα σε Εκκλησία. Ένας αστυνομικός δέχτηκε επίθεση με καδρόνι μέσα στον Ιερό Ναό του Απ. Παύλου στην Κόρινθο.

Ακούστε ολόκληρο το σημερινό (16/1) Αστυνομικό Δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη εδώ:


[There are no radio stations in the database]