Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε Κηφισό και Αττική Οδό – Οι δρόμοι που είναι κλειστοί

16 Ιανουαρίου 2023

Στον Κηφισό παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις από το πρωί της Δευτέρας, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα η κίνηση εντοπίζεται στο ρεύμα ανόδου λίγο πριν την έξοδο για Κηφισιά.

Το τροχαίο ήταν μεταξύ ενός μικρού φορτηγού με δίκυκλο και έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, και λίγο πριν την έξοδο προς Κηφισιά και αμέσως μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη.

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία, τόσο στην άνοδο της Εθνικής, όσο και στην κάθοδο.

Επίσης μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά με 50 λεπτά καθυστέρησης, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού λόγω και τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ.Κηφισίας τμηματικά αλλά και στη Λ.Μεσογείων. Προβλήματα καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθίσεων που ισχούν από τις 6 το πρωί για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Αττική Οδό και ειδικότερα προς Αεροδρόμιο από Δημοκρατίας έως και την έξοδο για Λαμία λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθηνών -Λαμίας. Καθυστερήσεις καταγράφονται και προς Ελευσίνα από Κηφισίας έως και την έξοδο για Λαμία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει διακοπή κυκλοφορίας από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στις οδούς:

  • -Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος
  • Αιόλου, σε τμήματα
  • Ερμού, σε τμήματα

Επιπλέον, έως τις 14:00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς.


[There are no radio stations in the database]