Μήνυση στη γραμματέα Καλογρίτσα και εξώδικα από τον Νίκο Παππά

15 Ιανουαρίου 2023

Μήνυση στην ιδιαιτέρα γραμματέα του Καλογρίτσα θα καταθέσει τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, στέλνοντας ταυτόχρονα και εξώδικα σε ΜΜΕ.

Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, καλησπέρα.

Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα αμέτρητα μηνύματα και τις αναρτήσεις συμπαράστασης και υποστήριξης. Ποτέ σε αυτή τη διαδικασία δεν ένιωσα μόνος. Η υπομονή και η επιμονή σε έναν αγώνα δύσκολο, είναι τελικά μια συλλογική επιλογή.

Σας γράφω για να σας κάνω γνωστό το εξής: Όπως γνωρίζετε, κατατίθεται μήνυση κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τη Δευτέρα όμως, εκτός αυτού, θα λάβουν εξώδικο και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε.

Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν. Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω.

Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν.
Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη.
Και πολιτική αντιπαράθεση.
Όμορφα και πολιτισμένα.

Από καρδιάς
Νίκος Παππάς»


[There are no radio stations in the database]