Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού είναι το φαβορί για βασικός φορ με τον Άρη

14 Ιανουαρίου 2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μετά και το 0-4 του Ολυμπιακού στον Βόλο συνέχισε να είναι ο Νο1… κανονιέρης του στο Πρωτάθλημα έχοντας τρία back to back γκολ στις τρεις σερί νίκες της ομάδας του: με Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και βέβαια τον Βόλο. Ο 31χρονος στράικερ έχει 14 ματς με 7 γκολ και 1 ασίστ. Ο Μπακαμπού είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για τη βασική 11άδα ως προς τη θέση του φορ.

Από εκεί και πέρα η 11άδα – εκτός απροόπτου – θεαματικές αλλαγές δεν θα έχει σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και αριστερά εκτιμάται πως ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι ΟΚ (καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά ο κόουτς Μίτσελ ξεκαθάρισε πως άπαντες είναι καλά) και θα χριστεί ξανά βασικός.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Όχι, είναι όλοι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μπα ο οποίος προοδευτικά μπαίνει στις προπονήσεις και δημιούργει ακόμα ένα «πρόβλημα» για τον προπονητή».

Τώρα οι άλλοι 3 της άμυνας για το σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Άρη αναμένεται να είναι οι Ροντινέι, Ντόι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Εξάρι ο Εμβιλά και μπροστά του ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Τέλος η τριάδα των Φορτούνη, Χάμες και Μπιέλ πίσω από τον φορ Μπακαμπού.

Να θυμίσουμε πως στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο ο Πασχαλάκης ήταν στο τέρμα, οι Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Σωκράτης και Ροντινέι στην άμυνα και οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Εμβιλά ήταν στη μεσαία γραμμή. Στα «φτερά» κινήθηκαν οι Μπιέλ και Φορτούνης ενώ ο Χάμες ήταν πίσω από τον Μπακαμπού.


[There are no radio stations in the database]