Προσωρινά κρατούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

13 Ιανουαρίου 2023

Προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Είναι το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης, καθώς είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της , που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας .

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα , η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου

Η απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης της ανακρίτριας
Aπορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το δεύτερο αίτημα που κατατέθηκε χθες από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για εξαίρεσης της ανακρίτριας .

Η 34χρονη επικαλέστηκε μεροληψία της δικαστικής λειτουργού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων.

Η ανακρίτρια είχε αποδεχτεί να εξετάσει τους μάρτυρες και έτσι η απολογία της 34χρονης ξεκίνησε την Τετάρτη (11/01).


[There are no radio stations in the database]