Κώτσηρας: «Με 47 νέους ειδικούς φρουρούς ενισχύονται τα Αστυνομικά Τμήματα στη Δυτική Αττική»

13 Ιανουαρίου 2023

Στις 3 Ιανουαρίου 2023 ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων της Δυτικής Αττικής, με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Έτσι, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, συνολικά 47 νέοι ειδικοί φρουροί πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία κατά το προσεχές διάστημα στα Αστυνομικά Τμήματα των πόλεων της Δυτικής Αττικής.

Με αφορμή την παραπάνω θετική εξέλιξη, ο κ. Κώτσηρας δήλωσε:

«Η περαιτέρω στελέχωση και ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, έρχεται ως επιστέγασμα της συντονισμένης προσπάθειας και αγαστής κυβερνητικής συνεργασίας, προκειμένου οι συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική να βιώνουν μία καθημερινότητα με ασφάλεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη διαρκή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τόσο σε πεδία συναρμοδιότητας των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, όσο και για το γεγονός ότι τα αιτήματα που μεταφέρω εκ μέρους των τοπικών φορέων της Δυτικής Αττικής, βρίσκουν ευήκοα ώτα».


[There are no radio stations in the database]