Ευρώπη Κοσμίδη: “Το Μενίδι δεν έχει δει την αλλαγή που θα έπρεπε” (Συνέντευξη)

13 Ιανουαρίου 2023

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον διαδικτυακό σταθμό planetwebradio.gr η περιφερειακή σύμβουλος Ανατ. Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, Ευρώπη Κοσμίδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Κοσμίδη αναφέρθηκε στην πορεία της στην Περιφέρεια Αττικής και στην προσπάθεια που κατέβαλε ως εντεταλμένη τεχνικών έργων για να αλλάξει η εικόνα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.

Παράλληλα επεσήμανε ότι υπήρξαν κάποιες διαφοροποιήσεις της σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα ενώ έκανε σαφές ότι πολλές φορές ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτουργεί όπως πρέπει χωρίς όμως να επιρρίψει, γι’ αυτό, ευθύνες στους υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Η κα Κοσμίδη εκλήθη να απαντήσει και στο τί σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα της παρουσίας της στα κοινά και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο των Αχαρνών, διευκρίνισε όμως ότι δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική απόφασή της.

Επιπροσθέτως η περιφερειακή σύμβουλος η οποία εξελέγη δεύτερη σε αριθμό ψήφων στις εκλογές του 2019, αναφέρθηκε στις θυσίες που πρέπει να κάνει μία γυναίκα η οποία θέλει να προσφέρει στα κοινά, συμπληρώνοντας ότι η κοινωνία ταλανίζεται ακόμη από στερεότυπα.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Ευρώπης Κοσμίδη στον planetwebradio.gr


[There are no radio stations in the database]