Στο ΚΑΤ η 17χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι

12 Ιανουαρίου 2023

Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ η 17χρονη από το Μαρούσι, η οποία σκότωσε πριν λίγες ημέρες με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της.

Η μεταγωγή της 17χρονης στο νοσοκομείο ΚΑΤ έγινε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης (12.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr νοσηλεύεται τον τρίτο όροφο στην ορθοπεδική κλινική με σπάσιμο στο δάχτυλο της.

Συνοδεία αστυνομικών έφτασε στο νοσοκομείο όπου θα νοσηλευτεί για όσο κρίνουν οι γιατροί.

Πώς έγινε το φονικό στο Μαρούσι

H 17χρονη είχε περιγράψει πως έγινε το φονικό. Τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης, όμως τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή.

«Οι γονείς μου και ο αδελφός μου έλειπαν από το σπίτι και βρήκα την ευκαιρία να την καλέσω. Μου είχε πάρει δώρο ακουστικά και ήθελα να μου τα δώσει. Εγώ είχα προμηθευτεί μια σαμπάνια για να γιορτάσουμε τη νέα της δουλειά. Όταν ήρθε, πήγαμε στην κουζίνα να πάρουμε το μαχαίρι προκειμένου να ξετυλίξουμε το αλουμινόχαρτο της σαμπάνιας και να την ανοίξουμε. Το μαχαίρι το ακουμπήσαμε στο γραφείο».

Η 22χρονη εξομολογήθηκε στη 17χρονη πως ήταν ερωτευμένη με κάποιον, πυροδοτώντας τα συναισθήματα της προδοσίας. Τότε ήταν που ξεκίνησε ο καυγάς, με την 22χρονη να πέφτει νεκρή από τουλάχιστον 40 μαχαιριές.

«Η Μάγια ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ένιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας», δήλωσε η 17χρονη.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.


[There are no radio stations in the database]