Θεοδώρα Ρασέλ για το «Asia Express»: «Κάθε βράδυ έκλαιγα κι έλεγα “θέλω να φύγω”»

12 Ιανουαρίου 2023

H Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε για τις δύο φορές που ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και τη βοήθεια που της προσέφερε η μητέρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου, ειδικά την πρώτη φορά, νομίζω ότι μπορεί να έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Πέρασα πολύ δύσκολα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η δεύτερη φορά που πέρασε κατάθλιψη ήταν λίγο πριν μπει στο Asia Express. «Πέρασα μια ερωτική απογοήτευση. Κάθε βράδυ στην Ασία, έκλαιγα για αυτό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι ένας άνθρωπος όταν βιώσει μια απόρριψη, μπορεί να αντιδράσει έτσι. Με πλήγωσε πάρα πολύ. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να σου πει ειλικρινά “δεν μπορώ άλλο” και σε έχει να περιμένεις, είναι το χειρότερο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για το χρώμα της, δήλωσε: «Κουράστηκα να ακούω συνέχεια το ίδιο πράγμα “η μαύρη, η μαύρη, η μαύρη”. Το “μαύρος” σαν όρος δεν είναι κακό, το χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά ήταν κακός».

Τέλος, αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες που βίωσε στο Asia Express. «Κάθε βράδυ έκλαιγα κι έλεγα “θέλω να φύγω”. Ευτυχώς, ήταν εκεί η μαμά μου και με στήριζε. Οι συνθήκες υγιεινής για μένα ήταν το χειρότερο», κατέληξε.


[There are no radio stations in the database]