Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ενοχλημένη με ερώτηση για τον Χρήστο Μάστορα – «Δεν θέλω να πω τίποτα»

12 Ιανουαρίου 2023

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε το μοντέλο για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.

Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, να είναι μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Η συνεχής παρουσία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, αλλά και η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο, στην οποία φάνηκε να ποζάρει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ήταν που έκαναν πιο έντονες τις φημολογίες για το ενδεχόμενο της σχέσης του.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, συνάντησε το μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο εκείνη ελαφρώς εκνευρισμένη απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ο Χρήστος. Όχι παιδιά, δεν έχω πει ποτέ ότι είναι αυτός. Αλήθεια. Είμαι φαν γι’ αυτό πάω στο μαγαζί που εμφανίζεται. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί… δεν θέλω» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποχωρώντας βιαστικά.


[There are no radio stations in the database]