Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας – «Εμείς εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας, φεύγοντας έδωσε ζωή»

12 Ιανουαρίου 2023

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας» είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της 21χρονης Έμμας, η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η κυρία Κέλλυ Καμπάνη είπε: Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε», αναφερόμενη στην κίνησή τους, μετά τον θάνατο της κόρης του, να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας» πρόσθεσε η μητέρα της 21χρονης Έμμας καθώς από εκείνη τη μέρα, πάνω από 3.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γίνουν δωρητές οργάνων.

«Η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή» είπε στη συνέχεια ιδιαίτερα φορτισμένη η κα Κέλλυ Καμπάκη και κατέληξε για το πώς περνούν οι ημέρες χωρίς την κόρη της: «Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα».


[There are no radio stations in the database]