Χρυσές Σφαίρες 2023: Μεθυσμένη η πρωταγωνίστρια του «House of Dragon» στη σκηνή

11 Ιανουαρίου 2023

Η 80η απονομή των Χρυσών Σφαιρών επέστρεψε με ζωντανή μετάδοση από το Beverly Hilton της Καλιφόρνια. Τη φετινή τελετή παρουσίασε ο κωμικός Τζέροντ Καρμάικλ, ο οποίος απέσπασε βραβείο Emmy για το «Rothaniel» του HBO, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στο sitcom «The Carmichael Show».

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όμως οι καλεσμένοι των βραβείων, όταν αντίκρυσαν τη Μίλι Άλκοκ, η οποία πρωταγωνίστησε κατά τα πρώτα επεισόδια του «House of the Dragon» με τον ρόλο της Rhaenyra κατά τη νεαρή της ηλικία, μεθυσμένη. Η ηθοποιός, φαίνεται να εμφανίστηκε έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ στη σκηνή, για να παραλάβει το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, με πολλούς να κάνουν ταυτόχρονα λόγο, για τη χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς.

Άλλωστε ο ξένος Τύπος με πομπώδεις τίτλους επισημάνει «Πιωμένη σαν την κόλαση» για την 22χρονη πρωταγωνίστρια που φαίνεται να τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. για τους λάθος λόγους.

Δείτε το βίντεο εδώ

Η Άλκοκ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύθυμη και με ένα αλλόκοτο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, το οποίο πρόδιδε την ασταθή κατάστασή της. Πλάι στη συμπρωταγωνίστρια της, Έμα Ντ’άρσι, η οποία ανέλαβε τον δημοφιλή ρόλο της Rhaenyra, κατά τη μεγαλύτερή της ηλικία, η Μίλι Άλκοκ με περίεργη συμπεριφορά προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της.

Οι θεατές παρακαλούσαν την 22χρονη, παραξενεμένοι με τη διάθεσή της, τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή με την Ντ’αρσι και τον σκηνοθέτη του δημοφιλούς σίκουελ που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», Μιγκέλ Σάποκνικ, για να παραλάβουν το βραβείο της «Καλύτερης τηλεοπτικής σειράς».

Το βίντεο δεν άργησε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι προσπάθησαν άλλοτε να δώσουν μία ερμηνεία στη συμπεριφορά της ηθοποιού και άλλοτε να κοροϊδέψουν τη στάση της.

«Η Μίλι Άλκοκ σπαταλήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες» έγραψε ένας, με έναν άλλον να προσθέτει: «Το βίντεο είναι για γέλια, έφτασε τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 2 ώρες», ενώ ένας τρίτος σημείωσε: «Η Άλκοκ δείχνει τόσο μεθυσμένη».


[There are no radio stations in the database]