Πυροβόλησε αδέσποτο σκύλο και συνελήφθη

11 Ιανουαρίου 2023

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε έναν αδέσποτο σκύλο στη Λέσβο.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και τον περιμένει ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και ποινικές συνέπειες, ενώ σύμφωνα με την κατηγορία, ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο προς το μέρος του αδέσποτου σκύλου όταν τον είδε να περιφέρεται κοντά του.

Σε βάρος του απάνθρωπου δράστη υπέβαλε καταγγελία ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος τον παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή να πυροβολεί εναντίον του ανυπεράσπιστου ζώου σε μια αγροτική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή των Κεραμειών όπου βρισκόταν, ευτυχώς χωρίς να το πετύχει.

Ο δράστης συνελήφθη την Δευτέρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την κακοποίηση ζώων και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Μετά την άσκηση δίωξης, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ θα του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο.


[There are no radio stations in the database]